Dags för spelstopp?

Det är både roligt, riskfyllt och spännande att spela om pengar på olika sätt. Det bästa är att det kan leda till vinster. Dock är det inte så vanligt att vinna på casinon eller andra typer av spel. En vinst skapar dock en längtan efter en ny vinst, även om den med all sannolikhet ligger långt bort.

Varningstecken

Går mer pengar åt till att spela än du får in på vinster så är det en indikation på att du behöver sluta spela för att inte förstöra din ekonomi. Kretsar dina tankar kring spelande och att komma över pengar? Är du irriterad på dina nära och kära som ifrågasätter att du är frånvarande eller att pengar försvinner? Har du börjat ljuga om spelandets mängd och ta lån för att spela så är det varningsflaggor om att du behöver be om hjälp för ditt spelberoende.

Söka hjälp

Du kan ta hjälp genom att online klicka dig till spelpaus.io. Där kan du blockera dig själv från tillgång till spel online.Du kan även kontakta sjukvårdens skärmhälsa eller ansöka om behandling via socialtjänsten. Behandling hjälper dig att förändra ditt beteende. Det är svårt, men för att kunna sluta spela behöver du ta reda på orsaken till att du spelar, vilka känslor som triggar till spelande och vilka situationer genom behandling. Lycka till.

Category: